Zeewater

   
 
 
Vanuit Bali bieden wij u vissen en ongewervelden aan tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit betekent een lage aankoopprijs en optimale verpakking van uw vissen.
  Biemans Breda Import is agent van de grootste exporteur van Singapore met meer dan 37 jaar ervaring. Wij bieden u een gamma van 750 soorten zeewater vissen en ongewervelden aan. Deze worden voor u met de grootste zorg geselecteerd zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit vissen
   
 
 
Onze leverancier in Portugal is gespecialiseerd in nakweek van ongewervelden. Denk hierbij aan poetsgarnalen, pepermuntgarnalen, dansgarnalen. Verder is er ook een mooi assortiment aan zeeslakken en vissen.
  Wij importeren uit Kenia van de grootste exportfirma van dit land. Zij focussen zich niet alleen op kwalitatieve zeer goede vis tegen aanvaardbare prijzen, maar geven ook een uitstekende service. Alle vissen staan onder constant toezicht en er is een nauwkeurige controle op inpakken en verzenden.
   
.   .
 
Uit Miami halen wij vissen en ongewervelden van een geweldige kwaliteit. Onze leverancier is een van de grootste namen op het gebied van Caribische soorten Deze komen uit Florida, Haiti en de Dominicaanse republiek. Een uitgebreid assortiment, uitmuntende kwaliteit en zorgvuldige opvolging van uw bestelling zijn de sterkste troeven van dit bedrijf.
  Vanuit Hawaii komen diverse populaire aquariumvissen, zoals gele dokters, achilles dokter, loricula keizer.
Onze leverancier levert u een goed product in een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
   
 
 
Vers uit Indonesië leverbaar.
Mooi, grillig gevormd levend steen tegen gunstige tarieven.
  Maricultured (nakweek) koraal is een centraal onderdeel van duurzame koraalriffen in de aquariumindustrie. De selectie van onze Indonesische leverancier is gewoon geweldig.
Door fragmentatietechniek worden de mooie koraalriffen behouden en na verloop van tijd kunnen wij u de nieuwe stekken presenteren als exquise duplicaten van het moederkoraal. Ook leverbaar mooi, grillig gevormd levend steen tegen gunstige tarieven.